Λόγω της παρούσας κατάστασης προσφέρεται η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης εντός Θεσσαλονίκης. Εκτός Θεσσαλονίκης τα προϊόντα αποστέλλονται με courier.

.

.

Στην εταιρία μας ΙΑΚΩΒΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΠΕ, δημιουργούμε εξατομικευμένα ορθοπεδικά πελμάτα που προσφέρουν ευεξία και ανακούφιση από τον πόνο και τις δυσκολίες που προκαλεί η ανεπάρκεια της στήριξης των ποδιών.

Ο πελματογράφος αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στον κόσμο της ορθοπεδικής, με τη χρήση αυτής της σύγχρονης τεχνολογίας, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε ατόμου.

Στο κατάστημά μας, το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα αξιολογήσει τις ανάγκες σας, τον τρόπο περπατήματος και τις επιπτώσεις αυτού στη στάση του σώματος σας. Βασιζόμενοι σε αυτήν την αξιολόγηση, θα δημιουργήσουν πέλματα που προσαρμόζονται απόλυτα στο πόδι σας, προσφέροντας απόλυτη άνεση και υποστήριξη.

Τα ορθοπεδικά πέλματα που παρέχουμε έχουν πολλαπλά οφέλη για την υγεία και την ευεξία σας. Βελτιώνουν τη στήριξη των ποδιών, ανακουφίζουν τον πόνο, απορροφούν τους κραδασμούς, βελτιώνουν τη στάση του σώματος και ενισχύουν την ισορροπία. Με τη βοήθεια του πελματογράφου μας, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινές δραστηριότητες χωρίς πόνο.

Κάποια από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι η πλατυποδία, η κοιλοποδία, η ανισοσκελία, η άκανθα πτέρνης, η βλαισοποδία, η τενοντίτιδα αχιλλείου, η πελματιαία απονευρωσίτιδα, η πτώση μεταταρσίων κεφαλών, οι φλεγμονές, ο πόνος στα σφυρά, η ραιβοϊπποποδία, η βλαισογωνία και η ραιβογωνία, καθώς και η έξω/έσω στροφή του ποδιού κατά τη βάδιση.

Επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα για μια αναλυτική αξιολόγηση των ποδιών σας και απολαύστε την προσαρμοσμένη εξυπηρέτηση από την έμπειρη ομάδα μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε την άνεση και την κινητικότητα που αξίζετε!

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή να κλείσετε ένα ραντεβού. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να βελτιώσουμε την καθημερινότητά σας με την τεχνολογία των ορθοπεδικών πελμάτων και την εμπειρία μας.

 Περισσότερα