Λόγω της παρούσας κατάστασης προσφέρεται η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης εντός Θεσσαλονίκης. Εκτός Θεσσαλονίκης τα προϊόντα αποστέλλονται με courier.

.

.

Η εταιρεία μας ΙΑΚΩΒΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΠΕ, ειδικεύεται στην κατασκευή κηδεμόνων σκολίωσης και κύφωσης εδώ και 50 χρόνια. Είμαστε περήφανοι για την παροχή υψηλής ποιότητας κηδεμόνων που παρέχουν αποτελέσματα υψηλού επιπέδου και βοηθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων καμπυλότητας της σπονδυλικής στήλης.

Η σκολίωση είναι μια σοβαρή παθολογική κατάσταση της σπονδυλικής στήλης που μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στην υγεία και την καθημερινή ζωή των ατόμων που την αντιμετωπίζουν. Οι συνέπειες της σκολίωσης μπορεί να περιλαμβάνουν:

  1. Ανισότητα στην θέση του σώματος, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η συμμετρία και η ευθυγράμμιση του σώματος.
  1. Περιορισμένη κινητικότητα, προκαλώντας δυσκολίες στις καθημερινές δραστηριότητες.
  1. Αισθητικά ζητήματα και ψυχολογικές επιπτώσεις, μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση του ατόμου, προκαλώντας αισθητικά ζητήματα και επηρεάζοντας την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία του.

Οι κηδεμόνες σκολίωσης που κατασκευάζουμε αποτελούν μια αποτελεσματική λύση για τη διόρθωση και τη διαχείριση της σκολίωσης. Οι κηδεμόνες μας, παρέχουν την απαιτούμενη στήριξη και συμβάλλουν στην ορθή ευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης. Ακόμη, προσφέρουν:

  1. Ανακούφιση από τον πόνο: Οι κηδεμόνες σκολίωσης μειώνουν τον πόνο και την αναστάτωση που προκαλεί η σκολίωση, επιτρέποντας στα παιδιά να έχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
  1. Στήριξη και σταθερότητα: Μας προσφέρουν σταθερή στήριξη στη σπονδυλική στήλη, βοηθώντας στην αντιστροφή της κλίσης και την αναπαύση των μυών.
  1. Προσαρμογή και εξατομίκευση: Οι κηδεμόνες μας σχεδιάζονται και κατασκευάζονται αποκλειστικά για κάθε πελάτη, λαμβάνοντας υπόψη τις ατομικές ανάγκες και τις κατευθυντήριες γραμμές του ορθοπεδικού ιατρού, με τον οποίο διατηρούμε στενή επαφή προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι κηδεμόνες που παρέχουμε ανταποκρίνονται στις ιατρικές οδηγίες

Επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα και ανακαλύψτε πώς οι κηδεμόνες μας μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε τη φυσική σας κατάσταση και να απολαύσετε μια υγιή και ενεργή ζωή.

 Περισσότερα