Λόγω της παρούσας κατάστασης προσφέρεται η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης εντός Θεσσαλονίκης. Εκτός Θεσσαλονίκης τα προϊόντα αποστέλλονται με courier.

.

ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΚΟΡΜΙΚΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΣΚΟΛΙΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ BOSTON

ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ΚΟΡΜΙΚΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΣΚΟΛΙΩΣΗΣ ΤΥΠΟΥ BOSTON

Οι κορμικοί κηδεμόνες σκολίωσης τύπου BOSTON κατασκευάζονται απο θερμοπλαστικά υλικά, κατόπιν λήψεως εκμαγείου και διαμόρφωσης του, ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση. Ενδείκνυνται για σκολίωση, κύφωση, στροφή των σπονδύλων και γενικότερα σε περιπτώσεις ευθυγράμμισης της σπονδυλικής στήλης. Η διαδικασία κατασκευής ενός κηδεμόνα σκολίωσης, ξεκινάει από το σχεδιασμό του, βάσει της συνταγής του ιατρού, τις ακτινογραφίες και τις συγκεκριμένες ανάγκες του ασθενούς. Η λήψη των μέτρων πραγματοποιείται με την αποτύπωση αρνητικού ομοιώματος με γυψοταινίες σε ειδικό κρεβάτι τύπου Catrel.

Η διαδικασία αυτή μας δίνει τη δυνατότητα της σωστότερης εφαρμογής του κηδεμόνα πάνω στον κορμό. Κατά τη διάρκεια της λήψης του ομοιώματος, δίδεται ιδιαίτερη μέριμνα στην καλή αποτύπωση της λεκάνης και πιο συγκεκριμένα των λαγονίων ακρολοφιέων, όπως και κατά το δυνατόν ευθείαση της Σ.Σ. Πάνω στο ομοίωμα, διαμορφώνεται θερμοπλαστικό υλικό με ειδική εσωτερική επένδυση. Ο κηδεμόνας πλέον διαμορφώνεται στο επιθυμητό σχήμα. Σε αυτό το σημείο γίνεται μια πρόβα, ώστε να διαπιστωθεί η αποτελεσματική αντιμετώπιση της σκολίωσης, όπως και η σωστή εφαρμογή του κηδεμόνα. Στις επιφάνειες όπου απαιτούνται πιέσεις για την ευθείαση της Σ.Σ, τοποθετούνται εσωτερικά πίεστρα. Για την συγκράτηση και το κλείσιμο του κηδεμόνα σκολίωσης στον κορμό του ασθενή υπάρχουν ιμάντες με αυτοκόλλητο.

Συγκεκριμένοι κωδικοί