Λόγω της παρούσας κατάστασης προσφέρεται η δυνατότητα αυθημερόν παράδοσης εντός Θεσσαλονίκης. Εκτός Θεσσαλονίκης τα προϊόντα αποστέλλονται με courier.

.

.

Η εταιρεία «ORTHOPAEDIC HELLAS L.T.D» ιδρύθηκε το 1981, στη Θεσσαλονίκη από τα αδέρφια Ιακωβόγλου, έχοντας ως αντικείμενο την κατασκευή και την εμπορία ορθοπεδικών ειδών.

Η εταιρεία μας διατηρεί σύγχρονες εγκαταστάσεις στη Ν. Καλλικράτεια Χαλκιδικής όπου κατασκευάζονται προθετικά, ορθωτικά και λοιπά είδη αποκατάστασης, σύμφωνα με το EN ISO 13485:2006.

Ακολουθώντας τις ανάγκες της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας, το 1993 εισάγει στην ελληνική αγορά, ευρωπαϊκά ορθοπεδικά υλικά, με τα οποία προμηθεύει Νοσοκομεία και Ιδιωτικές Κλινικές της Ελλάδας.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το άριστο service, τα καταξιωμένα προϊόντα και ο σωστός επαγγελματισμός, κατέστησαν την εταιρεία μας, ως μία από τις πιο σημαντικές εταιρείες στο χώρο της Υγείας της Ελλάδας. Η εταιρεία μας διαθέτει όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας για την ορθή πρακτική διανομής Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων, σύμφωνα με την Ελληνική Νομοθεσία. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε τις σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, με υπηρεσίες που βασίζονται στην υπευθυνότητα, την αξιοπιστία, την ειλικρίνεια και την αμεσότητα